batterij laptop
notebookbattery.be


Bedrijfsprofiel - Notebookbattery.be

De deskundige medewerkers van ons Customer Contact Center zetten zich in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze technische helpdesk helpt u om technische problemen op te lossen. Want uiteindelijk draait alles bij notebookbattery.be maar om één ding: de tevredenheid van onze klanten.

Notebookbattery.be is opgericht in 2005. is dé webwinkel bij uitstek voor accu’s, adapters . Notebookbattery.be Als onderneming, overheidsbedrijf, professional, vereniging of zelfstandige vindt u bij ons zeker wat u zoekt! U kan zowel uw hardware supplies bij ons vinden en bestellen. Alle prijzen zijn exclusief btw en transportkosten. Alle accus zijn snel en eenvoudig te bestellen, een simpele muisklik volstaat! Een professionele en betrouwbare online retailer die een brede selectie van populaire producten aanbiedt tegen een lage prijs en wereldwijd verzend.
Onze prijs en service
De kwaliteit van onze accu's is minimaal gelijk aan het origineel maar dan voor de helft van de prijs. Dit kunnen we doen omdat wij door het ontbreken van een merk van de fabrikant niet vast zitten aan veel te hoge adviesprijzen. En mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan kunt u ook weer op ons rekenen. Ons klantenservice team staat op werkdagen van 09:00 tot 21:00 voor u klaar om zowel per mail, telefoon of bij ons aan de balie direct een oplossing te zoeken zodat u weer snel verder kunt met werken.

Simpel vervangen
Uw oude accu vervangen is niet moeilijker dan het vervangen van de batterijen uit uw afstandsbediening. Mocht u toch twijfelen over de wijze waarop u dit kunt doen, neemt u dan gerust contact met ons op.info@notebookbattery.be
Wij zijn maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur. Uw email kunt u via het Contact formulier verzenden of naar info@notebookbattery.be. Vermeld bij vragen over uw bestelling altijd uw bestelnummer.

De contactgegevens vindt u hieronder.
GOLD SEA BUSINESS LIMITED
UNIT 602, 6/F, CAUSEWAY BAY COMMERCIAL BUILDING,
1 SUGAR STREET, CAUSEWAY BAY,
HONG KONG
TEL:+441212882868
Onze medewerkers weten altijd welke producten geschikt zijn voor uw laptop en u kunt altijd bij ons terecht.

Uitgelichte categorieën


Contact notebookbattery.be

batterij -Contact us


Over onsbatterij

  • Lage Prijs Hoog kwaliteit 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goeds.
More